HTML

Duguláselhárítás Blog

Betekintés egy csatornatisztító mindennapjaiba - szakmai trükkök, tapasztalatok, érdekességek. Duguláselhárítás, csatornatisztítás éjjel-nappal Budapesten és környékén: 06-20-534-4793

Friss topikok

  • Duguláselhárító: Duguláselhátással kapcsolatos tippek itt: dugulaselharito.blog.hu/ (2013.05.05. 19:20) Boldog Új Évet!

Hasznos

Boldog Új Évet!

2011.01.03. 11:11 cca

Nem nagyon szeretném siratni a múlt évet, mert bízom a jövőben. Nem kívánok magunknak rosszabbat, mint az idei, de lehetne kicsit jobb is! :)

Sok tervünk van, nem mondhatnám, hogy bővíteni fogunk, de biztosan átalakítjuk a cégünket. A válságot az év végére igencsak a bőrünkön éreztük, sőt: most éreztük igazán először.

A verseny hatalmas lett, mivel a recesszió és a szezonális visszaesés miatt most mindenki az életéért küzd. Ebben a "túlélésért folytatott harcban" sokaknak minden eszköz megengedett, és nem válogatnak a módszerek között. Ilyen körülmények között talpon maradni nem lesz egyszerű.

Azért fel a fejjel, és még egyszer Boldog Új Esztendőt Mindenkinek!!!

1 komment

Címkék: szolgáltatás vállalkozás költségek 2011

A bejegyzés trackback címe:

https://sos-dugulaselharitas.blog.hu/api/trackback/id/tr362556170

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Duguláselhárító 2013.05.05. 19:20:38

Duguláselhátással kapcsolatos tippek itt:
dugulaselharito.blog.hu/
süti beállítások módosítása