HTML

Duguláselhárítás Blog

Betekintés egy csatornatisztító mindennapjaiba - szakmai trükkök, tapasztalatok, érdekességek. Duguláselhárítás, csatornatisztítás éjjel-nappal Budapesten és környékén: 06-20-534-4793

Friss topikok

  • Duguláselhárító: Duguláselhátással kapcsolatos tippek itt: dugulaselharito.blog.hu/ (2013.05.05. 19:20) Boldog Új Évet!

Hasznos

Új honlap

2009.05.14. 21:36 cca

Megérett az idő, hogy új honlapot készítsünk cégünknek. Nem mintha a korábbi ne lett volna szép és jó, de az idő eljárt felette. Új szolgáltatásaink lettek, illetve a szolgáltatások hangsúlyai eltolódtak.

Interaktívabbá szeretnénk tenni, és ennek a blognak az ajánlója is felkerül rá!

Az arculati elemeket meg kívánjuk tartani, de sok újdonsággal, meglepetéssel fogunk szolgálni.

Habár barátom készíti a weblapot, mégis biztos vagyok benne, hogy professzionális céges honlap lesz az eredmény. Sajnos a munka mind az én, mind az ő részéről kb. egy hónapos megfeszített munkát vesz igénybe, mégis szükség van haladni a korral - no meg a konkurenciával. Addig legfeljebb nem alszom...

Szólj hozzá!

Címkék: blog szolgáltatás honlap cég

A bejegyzés trackback címe:

https://sos-dugulaselharitas.blog.hu/api/trackback/id/tr231122234

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása